mdlove4u
Penny Traition
Randy martinez
Elsa
Bekgirly

Gy.I.K

Általános

Mi a titkosrandik.hu? 

Magyarország legmodernebb társ és alkalami partner kereső weboldala és online közössége.

Vannak szabályok a felhasználókra vonatkozóan?

Igen, kérjük tartsd be a Felhasználási Feltételenket, Adatvédelmi szabályzatunkat és Magatartási szabályzatunkat. Köszönjük!

Mennyibe kerül?

Teljesen ingyenesen regisztrálhatsz, létrehozhatod profilodat, képeket, videókat tölthetsz fel és elérhetővé válsz tagjaink számára. Kereshetsz tagjaink között, és napi 3 üzenetet ingyenesen elküldhetsz nekik. Ha ennél többet szeretnél, kérjük fizess elő Platinga Tagságunkra és tölts fel kreditet fiókodba, és az összes fizetős szolgáltatásunkat igénybe veheted. Hölgyeknek az összes Platina tagsággal igénybevehető szolgáltatásunk jelenleg teljesen ingyenes!

A Platina tagság díja a tagság időtartamától függően változik, az oldalunkon belépést követően részletesen és pontosan látható. 1 hetes Platin tagság már 1.490,-Ft.-ért elérhető. 

Regisztráció és bejelentkezés

Hogyan lehetek tag?

A tagsághoz regisztrációra van szükség. Kérjük regisztrálj itt, a regisztrációhoz egy érvényes e-mail címre van szükséged.
A Facebook vagy Google-fiókoddal is beléphetsz.

Mit tehetek, ha a regisztráció után nem kapok megerősítő emailt?

Először nézd meg a spam-ek között is. Ha ott sincs, próbáld meg újra elküldeni a megerősítő levelet a titkosrandik.hu kezdőlapján.
Ha a probléma továbbra is fennáll, küldj nekünk egy üzenetet, és írd le benne a problémádat.

Elefelejtettem a jelszavam, mit tegyek?

Kattints az 'Elfelejtetted a jelszavad?' linkre a bejelentkezési oldalon, és kövesd az utasításokat.

Mi a felhasználó nevem?

A felhasználó neved az, amit a regisztráció alkalmával megadtál.

Hogyan tudok kijelentkezni?

A kilépéshez kattints a kis profilképed amellett a lap jobb felső sarkánál a nyilra. Ezután kattints a 'Kijelentkezés'-re. Hamarosan visszavárunk!

Profil és fényképek

Hogyan tudom kialakítani a profilom?

A belépést követően a jobb felső sarokban a nyílra kattinva a felugró ablakban kérjük válaszd ki az "Adatlap" menüt. Itt tudod megadni személyes információid, bemutatkozásod, ideálod, mi érdekel. Itt tölheted fel nyilvános és privát fotói és videóid.

A profil oldalad jobb felső részében található modulban kiválaszhatod háttérszínedet, vagy akár egy YouTube videót is beágyazhatsz háttérnek.

Szintén itt láthatod a profiloddal kapcsolatos alapvető információkat. Hányan látogattak meg ma, mekkora a népszerűséged, hanyadik helyen állsz a keresési eredményekben.

Hogyan tudom törölni a fiókom?

A belépést követően a jobb felső sarokban a nyílra kattinva a felugró ablakban kérjük válaszd ki az "Beállítások" menüt. A megnyílló oldalon kattints az "Adatlap törlése linkre". 

Hogyan tudok képeket és videókat feltölteni?

Szintén az "Adatlap" oldalon a kék + ikonra kattintva egyszerűen tallózással tudod feltölteni számitógépedről vagy mobil eszközödről a képeket. Felhasználóink számára ingyenesen 2 kép feltöltésére van lehetőség, ha ennől több képet szeretnél feltölteni, kérjük vásárolj Platina tagságot.

A feltölthető kép maximális mérete 5MB.

A profilodhoz hozzáadhatóak nyilvános és privát képek. A privát képeidet jóváhagyásod után tekintheti meg az adott felhasználó, aki engedélyt kért rá.

Profilhoz videót is feltölthetsz, a feltölthető videó maximális mérete 20MB.

Honnan tudom mennyi kreditem van jelenleg?

A jobb felső sarokban a kis profilképed mellett láthatod egyenleged. Ha rákattintasz a linkre, megnyílik az oldal, aholfeltöltheted kreditjeidet.

Honnan tudom érvényes-e még a Platina tagságom?

Kattints a kis profilképed amellett a lap jobb felső sarkánál a nyilra. Ezután kattints a 'Beállítások'-ra. A Beállítások oldal job alsó részében láthatod, hogy Platina tagságod meddig érvényes.

Hogyan növelhetem a népszerűségem?

Kattints a jobb oldalon a világos zöld hátterű modulban az "Aktiváld a szuper erőt! - Légy Platina tagunk!" linkre. A megnyíló oldalon olvashatod a Platina tagság szolgáltatásait. A lap alsó részében kattints az "Aktiváld a szuper erőt! - Légy Platina tagunk!"  linkre, ezt követően válaszd ki a számodra megfelelő előfizetői csomagot és hajtsd végre a kifizetést.

Fizethetsz PayPal számlával, bnkkártyával és 1 hetes Platina tagságot emeltdíjas SMS-el is.

Töltsd fel kreditjeidet és helyezd magad Reflektorfénybe(a felső, kiemelt, mozgó képgalériába kerül a profilképed). Ez a legegyszerűbb módja, hogy felhívd magadra a figyelmet. Árak 1000 kredit (1000 Ft.). 

Van lehetőségem láthatatlanul böngészni? 

A Beállítások oldalon Platina tagsággal rendelkező tagjainknak van lehetősége láthatatlan módon böngészni.

Hogyan jelenthetek egy felhasználót, ha sértő, zavaró magatartást folytat?

Kattinst a felhasználó adatlapján a felhasználónév alatti menü "Vagy" menüt, és a felugró ablakban kattints a "Felhasználó bejelentése" menüre, ezt követően kérjük írd le a felhasznál sértő vagy zavaró tevékenyégét és kattints a Küldés gombra.

Hogyan tilthatok le felhasználót?

Kattinst a felhasználó adatlapján a felhasználónév alatti menü "Vagy" menüt, és a felugró ablakban kattints a "Letiltás" menüre, ezt követően a felugró ablakban a Rendben gombra.

Hogyan tudok keresni az oldalon?

Belépést követően vagy a felső menű "Keresés" menüpontjára kattintva a beállításaidnak megfelelően oldalunk kilistázza a megfelelő tagokat.

Egyszerűen, gyorsan - azonos időben (nem töltődik újra az oldal) kereshetsz település, távolság, nem, életkor, "Ezért vagyok itt" szempontok alapján. A "Szűrő megjelenítése" melletti nyíílra kattintva lenyillik az ablak, ahol átállíthatod a kereső paramétereit. 

Platina tagjaink használhatják a bővített keresőt, ahol további 3 szűrő szempontjait állíthajuk be, hogy a számunkra ideális tagokat listázza ki a kereső.

Hogyan randizhatok?

A felső menü "Randik" menüjére kattintva menyillik "Randik" oldal, ahol kiválaszhatod kivel szerenél rendizni. Akit(akiket) kiválasztasz azoknak rendszerünk elküldi az értesítést (mind a profiljukon a "Szeretne találkozni veled" mappában láthatják, illetve emailben is értesítjük őket). "Szeretne találkozni veled" mappa Hölgy illetve Platina tagjaink számára elérhető. Ha szeretnéd látni, és értesülni arról, hogy ki szeretne randizni veled, kérjük fizess elő Platinga Tagságunkra.

Hogyan küldhetek üzenetet?

Ha már előzően üzentél vagy kapcsolatban vagytok, felső menüben az "Üzenetek" menüre kattintva küldhetsz üzenetett az adott felhasználónknak. 

Ha először szeretnél üzenni célszerű a keresés menü alatt válaszd ki a megfelelő felhasználót, a képére kattintva megnyillik a profilja, és balra a felhasználónév alatt látható menüben kattints a "Csevegés" menüre. Ezt követően a felugró ablakban alsó mezőbe írhatod az üzeneted és a "Küldés" gombra kattintva küldheted el neki. Ingyenes tagság esetén napi 3 üzenet küldhető el, amennyiben többb üzentet szeretnél elküldeni, kérjük fizess elő Platinga Tagságunkra. Platina tagjaink korlátlan számú üzenetet küldhetnek el!

Hogyan használhatom az Audio chat - Hívj most! funkciót?

Kattinst az elérni kívánt felhasználó adatlapján a felhasználónév alatti menü "Vagy" menüt, és a felugró ablakban kattints a "Hívj most" menüre, ezt követően rendszerünk elküldi kérésedet a felhasználónak. Ha a felhasználó jóváhagyta, és on-line van, fel tudod hívni a "Hívj most" menüre kattintva. A jóváhagyásról vagy elutasításról automatikusan értesítünk.

Hogyan használhatom a Video Chat funkciót?

Kattinst az elérni kívánt felhasználó adatlapján a felhasználónév alatti menü "Video Chat" menüjére, ezt követően rendszerünk elküldi kérésedet a felhasználónak. Ha a felhasználó jóváhagyta, és on-line van, a "Video Chat" menüre kattintva videó chat-elhetsz vele. A jóváhagyásról vagy elutasításról automatikusan értesítünk.

Hogyan használhatom a Utcai csevegés - Street Chat funkciót?

Kattinst az elérni kívánt felhasználó adatlapján a felhasználónév alatti menü "Vagy" menüt, és a felugró ablakban kattints a "Utcai csevegés" menüre, ezt követően rendszerünk elküldi kérésedet a felhasználónak. Ha a felhasználó jóváhagyta, és on-line van, kattins "Utcai csevegés"  menüre és virtuálisan találkozhattok és csetelhettek egymással. A jóváhagyásról vagy elutasításról automatikusan értesítünk.

Hogyan küldhetek ajándékot?

Kattinst az elérni kívánt felhasználó adatlapján a felhasználónév alatti menü "Vagy" menüt, és a felugró ablakban kattints a "Ajándék" menüre, ezt követően a felugró ablakban kiválaszthatod az ajándékot, üzentetk küldhetsz és szép szallagos keretbe helyezheted. Az ajándék 50 kreditbe (50Ft.) kerül.

Hogyan küldhetek Rákacsintást?

Kattinst az elérni kívánt felhasználó adatlapján a felhasználónév alatti menü "Vagy" menüt, és a felugró ablakban kattints a "Rákacsintás" menüre, ezt követően rendszerünk elküldi Rákacsintást a felhasználónak. 

Hogyan adthatom hozzá az adott tagot a barátaimhoz?

Kattinst az elérni kívánt felhasználó adatlapján a felhasználónév alatti menü "Vagy" menüt, és a felugró ablakban kattints a "Hozzáadás a barátokhoz" menüre, ezt követően rendszerünk elküldi kérésedet a felhasználónak. Ha a felhasználó jóváhagyta, barátok lesztek. A jóváhagyásról vagy elutasításról automatikusan értesítünk. 

Hogyan használhatom a 3D Város - 3DCity-t?

A felső menüben kattints a "3D Város" menüre, és ezt követően betöltődik(lassabb internet esetén hosszabb ídőt is igénybe vehet). 

A jobb alsó sarokban kiválaszthatod a szobát, ahova be szeretnél lépni, illetve kiválaszthatod az avatárodat. A saját arcképedet is feltöltheted az avatárod arcaként. A 3D Város linkjét megoszthatod barátaiddal.

A kiválasztott szobában virtuálisan randizhatsz, csetelhetsz és játszhatsz a többi vagy egy kiválasztott felhasználóval, aki(akik) az adott szobában tartozkodnak.

Hogyan tekinthetem meg az idővonalam?

Kattins a felső menüben található "Fal" menüpontra. Itt megtekintheted tagjaink vagy barátaid tevékenységét.

Honnan tudom, ki látogatott meg?

Jobb oldal közepén található modulban láthatod az értesítéseket, itt a "Látogatók adatlapjai" menü alatt láthatod, ki látogatott meg.

Honnan tudom értékelte a képeim?

Jobb oldal közepén található modulban láthatod az értesítéseket, itt a "Értékelt fotók" menü alatt láthatod, ki értékelte a képeid. Lehetőséged van közvetlenül innen csetelni vagy ajándékot küldeni a felhasználónak.

Hol látom kivel alakult ki közös vonzerő?

Jobb oldal közepén található modulban láthatod az értesítéseket, itt a "Közös vonzerő" menü alatt láthatod, kivel alakult ki közös vonzerő. Lehetőséged van közvetlenül innen csetelni vagy ajándékot küldeni a felhasználónak.

Hol látom kik a barátaim?

Jobb oldal közepén található modulban láthatod az értesítéseket, itt a "Barátok" menü alatt láthatod kik a barátaid. Lehetőséged van közvetlenül innen csetelni vagy ajándékot küldeni a felhasználónak.

Hol látom, ki küldött kacsintást?

Jobb oldal közepén található modulban láthatod az értesítéseket, itt a "Kacsintás" menü alatt láthatod, ki kacsintott rád. Lehetőséged van közvetlenül innen csetelni vagy ajándékot küldeni a felhasználónak.

Hogyan hívhatom meg barátaimat a Facebookról?

Jobb oldal közepén található modulban láthatod az értesítéseket, itt a "Barátok meghívása a Facebook-ról" menüre kattintva hívhatod meg barátaidat.